Från helgens fotokurs

Från helgens fotokurs

Ett par fina fotografier som deltagare tog under helgens fotokurs. Anden som simmar i ett spännande ljus av kontraster och det är ett härligt djup av färger på bilden av Löjtnantshjärtat.
Spretigt

Spretigt

21 september 2015  Ibland är livet spretigt, vacklar, faller samman, är hotfullt och mörkt men ändå lyser solen och man vet att ljus, hopp och kärlek finns där alltid.
Stadsodling

Stadsodling

22 april 2015  Ecospace bygger upp en odlingslott mitt i Bromma. Här kommer vi tillsammans lära om stadsodling, fika i grönskan, njuta av dofter, livskraften och utsikten över lillsjön. Följ hur den magiska platsen växer fram. (Klicka för att se bilden...

Höstfredag

17 oktober 2014   Denna underbara höstdag återanvände Ecospace besökare konservburkar som blev till pennställ och annan “bra att ha” förvaring. (Klicka för att se bilden större)
Choise-Chance-Change

Choise-Chance-Change

27 january 2014    You must make a Choice to take a Chance or Your life will never Change. (Klicka för att se bilden större)
Naturens egna konstverk

Naturens egna konstverk

23 januari 2014    Naturens egna konstverk, där koppar ärgar och skapar färger, mönster och mirakel till vackra konstverk! (Klicka för att se bilden större)
Full fart i Ecospace lokal

Full fart i Ecospace lokal

18 januari 2014   Nu är det full fart i Ecospace lokal med renovering och uppbyggnad av butikcafé, workshopsateljé och galleri. Under våren blir det invigning av Ecospace lokal på Synålsvägen 10, med en massa spännande aktiviteter. Håll koll på Ecospace FB sida:...